Verhuur

Onder leiding van haar zaakvoerders, Ingenieur Thibaud Van Sinay en Michaël Willemse, is Square Estate actief in alle types van vastgoedtransacties in de Brusselse Noordrand en Brussel zelf.

Dankzij onze ervaring en kennis van de vastgoedmarkt streeft het Square Estate team naar kwalitatieve dienstverlening waarbij betrouwbaarheid, gastvrijheid, klantvriendelijkheid, … centraal staan. Wij hebben slechts tot doel de tevredenheid van al onze klanten, zodat deze zich in de toekomst op ons blijven beroepen en ons zullen aanbevelen bij vrienden en familie.

Het kantoor Square Estate bevindt zich op het mooiste en aangenaamste plein van Wemmel. Dankzij de aanwezigheid van een groot aanbod van kwaliteitswinkels, nemen de mensen hier uitgebreid de tijd om rustig te kuieren en het vastgoedaanbod te bekijken. Uw eigendom wordt door de absolute topligging van ons kantoor dan ook gegarandeerd extra opgemerkt. Een absoluut pluspunt bij de keuze van uw vastgoedmakelaar.

 

Waarom kiezen voor Square Estate? Wij vereenvoudigen u het leven door:

 1. Een persoonlijke ontmoeting
  U werkt steeds met uw eigen, professioneel opgeleide vertrouwenspersoon.
 1. Marktconforme waardebepaling
  Een eerlijke, transparante en correcte waardebepaling, wat belangrijk is om tot een snelle en geslaagde transactie te komen.
 1. Volledig samengesteld dossier
  Hierin worden alle benodigde documenten gebundeld, zo nemen wij u een pak werk uit handen.
 1. Square Estate tips
  Tips, ter plaatse gegeven, om uw eigendom op zijn best voor te stellen.
 1. Professionele foto’s
  Om uw eigendom onmiddellijk in de spotlights te plaatsen.
 1. Diverse publiciteitskanalen
  Zowel via de klassieke websites, de sociale media en papieren dragers, en dit regionaal en nationaal. Maar natuurlijk ook via onze gebruiksvriendelijke website.
 1. Ons reclamebord
  Keuze uit verschillende types, indien gewenst, en steeds in overleg met u.
 1. Rondleiding eigendom
  Geïnteresseerde kandidaten krijgen een professionele begeleiding en tevens een uitgebreid dossier over uw eigendom. De definitieve keuze van huurder ligt steeds bij de eigenaar.
 1. Opstellen huurovereenkomst en huurwaarborg
  Onze huurovereenkomsten bevatten steeds de laatste wettelijke regels, wij doen ook het nodige voor de registratie van de overeenkomst en volgen het samenstellen van de huurwaarborg. Ook het bij intrede nagaan of aanbieden van de brandverzekering van de huurder nemen wij op ons.
 1. Plaatsbeschrijving en opname teller
  Wij organiseren de plaatsbeschrijving tussen partijen en doen het nodige voor de overdracht van de respectievelijke tellers (elektriciteit, gas, water). De plaatsbeschrijving wordt ook geregistreerd.
 1. Opvolging tijdens de huurovereenkomst
  Wij blijven ter beschikking voor raad gedurende de huurovereenkomst. Wij bieden u in gewenst ook een voorstel voor rentmeesterschap aan.